За нас
За нас

GOFRILO има удоволствието за първи път на българския пазар да представи Waffle on a stick- оригинални белгийски гофрети на клечка. Аранжираме ги по Ваше желание с шоколад, кремове, плодове и много други, за да изпитате уникалното удовлетворение от сладкото изкушение.

Освен това за първи път предлагаме на любителите на хрупкавата белгийска закуска да допълнят всеки повод със сладки или солени мини гофрети. От нас ще бъде приготвянето- с много внимание и любов и доставка до вратата Ви!

 

Тайната ни ?

Балансираме между традиционната белгийска рецепта, иновативната форма и визията на гофретата и личните предпочитания на всеки клиент. Предлагаме Ви нещо ново, което да направи деня Ви специален.

 

 Кои сме ние?

 

Ние сме млади и амбициозни и обожаваме вкусната храна, особено сладката. Обичаме също и работата си, затова открихме начин да съчетаем своите страсти. За нас приоритети са качеството на продуктите ни, апетитната им визия и специалното ни отношение към всеки клиент.

 

Ние сме убедени, че „чашата е винаги наполовина пълна“ ( а до нея винаги има гофрета с шоколад и ягоди ; ) Целта ни е да правим хората около себе си щастливи с гофретите и позитивизма си и да даваме на всички наши клиенти нови поводи за усмивки!

 

Потопете се в света на сладките изкушения и забравете всички грижи!

За нас GOFRILO е послание- GO FRee & Love!

 

 

Корпоративен кетъринг

 

За нуждите на Вашата фирма предлагаме възможност за индивидуално изготвяне на оферта с допълнителни отстъпки от цената, с което да Ви помогнем да направите всяко Ваше парти, тиймбилдинг или друго мероприятие специално! Не се колебайте да се свържете с нас, ще се радваме да Ви запознаем подробно с нашите продукти и заедно да подберем най-подходящите за Вашия повод!