Доставка

Gofrilo доставя своите продукти само в рамките на гр.София.

Продуктите ни са с препоръчителен период на консумация в рамките на 3 дни (в зависимост от избраните топинги периодът може да варира), при съхранение в хладилник . Всички продукти се приготвят непосредствено преди доставка. 

С цел запазване всички качества на предлаганите продукти, доставки се осъществяват само от екипа на Gofrilo до посочен от клиента адрес.

  • Всяка направена поръчка следва да бъде обработена от екипа ни в рамките на работния ден (до 18.30ч.) от понеделник до петък, и в рамките на 24 часа за поръчки направени в събота и неделя.
  • Непосредствено след обработка наш сътрудник ще се свърже с Вас на посочения от Вас телефон за уточняване детайлите на поръчката, вкл. ден и час на доставка. Поръчката преминава в статус "Приета" само след като всички детайли по нея са уточнени. 
  • Доставка може да бъде осъществена най-рано един ден след приемане на поръчка.
  • Клиентът е длъжен лично или да упълномощи трето лице да приеме поръчката на заявения адрес в посоченя ден и час. При неполучаване на поръчката до 15мин. от пристигане на доставчика, то последната се счита за изпълнена.
  • Цена на доставката в рамките на гр.София - 3,90лв. При поръчки на стойност над 60,00лв. - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

 

Gofrilo съветва:

В случай, че бихте желали да направите поръчка на по-голямо количество продукти, във връзка с планирано от Вас събитие, не чакайте последния момент. Направете своята поръчка една-две седмици предварително, за да можем ние да приемем и координираме приготвянето на Вашите продукти. 

 

*Gofrilo запазва правото си да отказва заявени поръчки ПРЕДИ да са преминали в статус "Приета". 

**Gofrilo не носи отговорност от забавяне на доставката до 1 час, причинено от непредвидени обстоятелства.